Nieuw: kant- en-klare Superfoods

Superfood Products komt met iets nieuws: kant-en-klare Superfoods. Geen gedoe, en tóch goed bezig zijn!

Met capsules of poeders voor een heerlijke Superfood Smoothie, vult u uw dagelijkse voeding aan met de allerbeste voedingsstoffen. Een flinke boost voor uw gezondheid! Hier kunt u online de beste superfoods kopen!

Voordelig en Gemakkelijk

Superfood Products zijn niet alleen super gemakkelijk te gebruiken, maar ook veel voordeliger! Bestelt u alle ingrediënten apart, dan bent u veel meer geld kwijt!

Bovendien geldt bij Superfood Products de regel: meer bestellen = meer korting! Kijk snel wat u kunt besparen op uw bestelling.

Super gezond met Superfoods

Super gezond met Superfoods

Superfoods zijn pure en onbewerkte voedingsmiddelen met een hoge concentratie vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen. De producten van Superfood Products zijn gecombineerde producten. U heeft altijd het beste van verschillende soorten Superfoods, zoals het krachtige superfood maca en chlorella, en profiteert van de volgende gezondheidsvoordelen:

  • Betere weerstand
  • Minder risico op diverse ziektes en aandoeningen
  • Ondersteunt een gezond gewicht
  • Een stralende en gezonde huid
  • Veel energie, kracht en uithoudingsvermogen
  • Een goed humeur
  • Een goede nachtrust
  • Ontspanning
Start vandaag met Superfoods

Het advies van Superfoods Products

Het advies van Superfoods Products

Wij van Superfood Products adviseren u graag over een gezonde leefstijl. Met het gebruik van onze Superfoods levert u een goede bijdrage aan een gezonder en fitter lichaam en kunt u het risico op diverse soorten ziektes en aandoeningen verminderen. Onze superfoods zijn kant-en-klaar! U kunt ze direct gebruiken en krijgt in een keer meerdere gezonde superfoods binnen! Wij bieden twee soorten Superfoods aan, de capsules en de superfood smoothies, wij zullen u hieronder adviseren over welke voor u geschikt is!

Superfood Capsules
Heeft u weinig tijd om aan een gezonde leefstijl te werken? Dan zijn onze Superfoods capsules zeker geschikt voor u! Het enige dat u hoeft te doen is 3 maal daags een capsule in te nemen met water of vruchtensap. Zo weinig moeite heeft u nog nooit hoeven doen voor zo’n grote positieve bijdrage aan uw gezondheid!

U bestelt de Superfood Capsules al voor slechts €24,95 per verpakking. Dit is voldoende voor een maand! Ons advies:

Bestel direct voor 6 maanden en ontvang maar liefst €30,- korting op uw bestelling!

Superfood Smoothie

Drinkt u ‘s ochtends graag een gezonde smoothie? Dan zijn de Superfood Smoothie basispakketten uitermate geschikt voor u! U voegt ‘s ochtends een maatschepje poeder toe aan uw smoothie, welke u verdeeld over de ochtend opdrinkt, en klaar bent u met uw dagelijkse gezondheid boost! Extra: u ontvangt nu een potje zeemineralen bij uw bestelling! Voeg een beetje toe aan uw smoothie voor nóg meer gezondheidsvoordeel!

Wij bieden twee verschillende basispakketten aan. Wij adviseren tenminste iedere twee maanden te wisselen van soort. Ons advies:

Bestel een combinatie van Basispakket 1+2 en bespaar direct €10,-